utorak, 8. kolovoza 2017.

CATRICE: LE Provo CATRICE


Još u svibnju na policama drogerija pojavila se limitirana kolekcija Provo CATRICE inspirirana spajanjem donjeg rublja i ulične mode.
Nježna, diskretna savršena kolekcija za ljeto!
Dobila sam neke proizvode iz ove limitirane kolekcije na testiranje, pa je vrijeme da vam napišem svoje dojmove.



Gradation rumenilo


Nježno, puderasto rumenilo pakirano u jednostavnu, elegantnu i čvrstu plastičnu kutiju.
Rumenilo se sastoji od svjetlijih svjetlucavih tonova i tamnije mat nijanse koje se zajedno stapaju u predivnu gradijaciju boja. Na licu se sjajne čestice diskretno presijavaju, ništa napadno niti pretjerano.
Nijansa C01 Raspberry Belle je nježna ružičasta nijansa idealna za osunčani ten. 



Tekstura je puderasta, ne trusi se pri alpiciranju, a pigmentacija je odlična. Neka vas ne zavara nježna boja rumenila jer se lako može dogoditi da pretjerate s količinom. Dovoljan je lagani potez kista za zdrav i svjež izgled lica.
Zaista odlično rumenilo čija je cijena 31,90kn.

Cushion puder za usne


Neobičan proizvod kojeg svakako trebate imati. U zadnje vrijeme je „in“ cushion puder za lice, ali nisam znala da postoji njegova inačica za usne.
Proizvod dolazi u plastičnoj tubi. Odvrtanjem „poklopca“ možete vidjeti mekani spužvasti aplikator. Sam ruž nalazi se u poklopcu i ima kremastu mat teksturu.


Sami pomoću aplikatora određujete intenzitet ruža. Na usnama je trajnost ruža više nego zadovoljavajuća, preživjeti će kavu i sok, ali hranu neće. Nijansa C01 Raspberry Belle je ružičasta mat nijansa, jako mi se sviđa, ali moram napomenuti da prije apliciranja ruža morate imati njegovane i hidratizirane usne. Tada se ruž neće uvlačiti u pore usana, neće isušiti usne i izgledat će prekrasno.
Cijena ruža je 39,90kn.


Provocative Pearls lak za nokte


Znate da već godinama imam gel na noktima, pa lakiram samo nokte na nogama.
Prvo što uvijek primijetim kod laka za nokte je kist. Ovdje je kist dovoljno širok i precizan tako da je lakiranje noktiju jednostavno. Tekstura je takva da će vam za potpunu pokrivenost trebati dva sloja laka.
Nijansa C05 Silk Sense je totalno nedefinirana, ali prekrasno izgleda na noktima. To je mješavina ljubičaste i srebrene boje koje se međusobno prelijevaju.
Cijena laka za nokte je 23,90kn.


PR proizvod

Mene su oduševili proizvodi iz ove limitirane Catrice kolekcije, a vas?

Nema komentara