petak, 4. prosinca 2015.

MINI RECENZIJA #1

Do danas na ovom blogu niste imali priliku čitati mini recenzije, pa ovu vrstu posta mogu najaviti kao novost na blogu!
Riječ je o kratkim recenzijama proizvoda koje sam koristila, a koji po mom mišljenju ne zaslužuju „pravu recenziju“. Kako god, nadam se da će vam ove recenzije biti od koristi!




AUSSIE 3 minute miracle colour deep treatment


 Ovaj proizvod je bio hit prošle godine kada je njega kose u pitanju. Radi se o maski za kosu koja se na opranoj kosi drži 3 minute. Proizvod je praktičan za korištenje sa prekrasnim mirisom breskve.
Lako se nanosi, ne masti i ne otežava kosu. Nakon 3 minute proizvod se ispere vodom i nastavi se sa uobičajenim stiliziranjem kose.  Nakon korištenja ove maske, kosa je meka i lepršava. To je sve što ovaj hvaljeni proizvod radi!
Dugoročnog efekta nema. Također, nisam zadovoljna sastavom proizvoda. Ovo nije koktel prirodnih sastojaka, ako ste to očekivale.

AVON Advance Techniques Heat Protection Spray


Kako nakon svakog pranja kose koristim peglu za ravnanje kose, bio mi je potreban proizvod koji će zaštititi moju kosu od topline. Međutim, ovaj sprej mi je jako mastio kosu, tako da sam ga brzo prestala koristiti. Promašena kupovina!

MIXA Baby Foaming Oil Bath&Shower


Volim isprobavati gelove za tuširanje, a ovaj put sam kupila baby proizvod i iskreno, očekivala sam puno više. Miris je blag, skoro da se ne osjeti. U doticaju s vodom lagano se pjeni. Mixa baby gel za tuširanje odlično radi svoj posao, ali ne ostavlja kožu mekom i glatkom na dodir. Dakle, voljela bih da ovaj gel pruža više hidratacije koja nam je svima potrebna.

LE PETIT OLIVIER Gel za tuširanje


Ovaj gel za tuširanje s mirisom mandarine sam kupila u Bipi. Gel odlično radi svoj posao i niti malo ne isušuje kožu tijela. Miris mandarine je neodoljiv, šteta što se nakon tuširanja duže ne zadrži na koži.

COTAGE Le Sucre de Violette


Ovo je gel za tuširanje guste teksture s malim česticama koje ujedno vrše i blagi piling tijela.
Koristila sam ga svakodnevno baš zato što je blag za kožu. Miris gela je prekrasan.
Kada otvorite bocu kao da ušetate na livadu punu mirisnih ljubičica. 

BIODERMA Sensibio H2O Micelarna otopina


Kako bih bila u tijeku s novitetima na tržištu, morala sam kupiti ovaj proizvod. Inače, micelarne otopine nemam običaj koristiti u svakodnevnoj njezi lica. Kupila sam malo pakiranje od 100ml za 40kn i super mi je što je ovaj proizvod dostupan u putnoj ambalaži.
Moram priznati da sam bila jako zadovoljna ovom micelarnom otopinom. Jako je blaga za kožu lica, a opet temeljito ukloni sve nečistoće sa kože.
Samo mogu reći da su o ovom proizvodu s pravom s pravom pisani hvalospjevi.

LOKO PRIRODNA KOZMETIKA- Makeup Remover


Prirodna kozmetika, ulje za skidanje makeupa....morala sam ga kupiti. Pakiranje je praktično jer ima pumpicu kojom lako dozirate potrebnu količinu proizvoda, uglavnom, dovoljna su dva pritiska pumpice za jedno korištenje. Proizvod se koristi tako da se razmaže na suho lice, lagano umasira, posebno na područje očiju. Ovo je lagan proizvod koji vas neće peći za oči. Zatim smočite lice pri čemu se ulje pretvara u lagano pjenastu emulziju kojom i dalje masirate lice. Zadnji korak je ispiranje vodom. Učinak? Mogu reći da sam ostala razočarana... maskara mi se razmazala oko očiju (ne koristim vodootpornu maskaru!) i izgledala sam kao rakun! Morala sam ostatak makeupa odstraniti uobičajenim sredstvom za skidanje šminke.
Dakle, da rezimiram: puder i sjenilo je ovo ulje bez problema otklonilo, ali maskara je ostala. Priznajem, očekivala sam više od ovog proizvoda!


FREEMAN Facial Clay Mask mint&lemon


Maska za lice je namijenjena masnoj i mješovitoj koži lica. Guste je teksture, zelene boje i ugodnog mirisa mentola. Na licu se drži oko 15 minuta dok se ne skruti, a zatim se ispere toplom vodom. Ostavlja kožu lica mekom, osvježenom i lagano sužava pore. Međutim, taj efekat je kratkotrajan jer se pore počinju puniti jako brzo.

MAKEUP REVOLUTION Flawless Matte paleta sjenila


Kada sam vidjela na Pink Pandi ovu paletu s 32 mat sjenila, oduševila sam se. Predivne nijasne sjenila, od prljavo bijele do crne koje vam daju bezbroj mogućnosti za dnevni i večernji makeup. Sjenila su kvalitetna, uz korištenje baze na očima ostaju do 6 sati. Malo više se truse prilikom apliciranja, ali za cijenu od 84kn (koliko je paleta koštala na sniženju) to sam im oprostila. Pigmentacija sjenila ovisi od njihove nijanse. Jasno je da su tamnije nijanse jače pigmentirane. Jako sam zadovoljna ovom paletom i ako je još možete pronaći, svakako imate moju preporuku za kupnju.

AVON Magic Effect Matt lak za nokte


Puno sam čitala recenzije Magic Effect lakova za nokte, pa sam ovo ljeto za sebe odabrala dvije mat nijanse. Što se tiče trajnosti na noktima, tu imam sve pohvale za Avon. Međutim, pogriješila sam što sam izabrala mat nijanse koje se teško nanose na nokte. Na noktima ostaju potezi kista, koji se vide čak i kada se lak osuši.

BALEA Schuh Deo Spray


Odličan proizvod prihvatljive cijene na kojeg sam slučajno naišla u DM-u.
Sprejom se našpricaju cipele (najbolje tenisice) prije i nakon nošenja. Jako dobro uklanja neugodan miris znoja u cipelama.


Jeste li koristile neki od ovih proizvoda?
Dijelimo li mišljenje o njima?

Broj komentara: 6

  1. Volim mini recenzije, tako da sam baš uživala u ovome postu :) Probala sam jedino Aussie masku za kosu i bila sam zadovoljna s njom, ali se slažem s tobom da je sastav katastrofa. Balea sprej za cipele ću sigurno isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelim da isprobam Bidoerminu micelarnu vodu i vidim da je bas svi hvale :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja općenito nisam ljubiteljica micelarnih otopina, ali ne mogu reći ništa loše o njoj.

      Izbriši
  3. Već dugo želim isprobati Aussie. Čak sam ih i par kupila za poklon drugima, ali nikako da i isprobam na sebi

    OdgovoriIzbriši