utorak, 29. rujna 2015.

MY HG LIPSTICK-Estee Lauder The Pure Colour Envy Sculpting Lipstick

Ovo proljeće Estee Lauder je plasirala novu kolekciju ruževa za usne koji dolaze u 20 predivnih nijansi-The pure Colour Envy Sculpting Lipstick.
Raspon nijansi je veliki, od nude do vatreno crvene tako da svatko može izabrati nijansu za sebe.





Kako sam ovo ljeto nosila minimum makeupa, htjela sam istaknuti usne. U glavi sam imala točno određenu nijansu ruža kojeg sam htjela kupiti, ali ga među drogerijskim ruževima nisam uspjela pronaći. Nakon jednog slučajnog odlaska u Muller, na prodavačici sam ugledala „svoju“ nijansu ruža. Nisam se puno dvoumila, iako cijena Estee Lauder ruževa iskreno je previsoka. 

Odlučila sam se za nijansu Defiant Coral 320.


Što izdvaja ruževe iz ove kolekcije od drugih?
Formula im je jako kremasta i lako se nanose na usne. Pigmentacija im je odlična, posebno kod tamnijih nijansi. Hidratiziraju usne i ostaju na njima dosta dugo. Jednoliko blijede na usnama i ne uvlače se u porice usana. Imaju miris po vaniliji koji se lagano osjeti samo prilikom nanošenja ruža. Lijepo ističu liniju usana i čini mi se kao da usnama dodaju malo volumena (ili je to samo optička varka?).
Sve u svemu, jako sam zadovoljna kvalitetom ovih ruževa, pa sam kupila i jednu nijansu za jesen koju ću recenzirati drugom prilikom. 

Pakiranje ruževa iz The pure Colour Envy Sculpting kolekcije jednostavno „vrišti“ luksuzom!


Ruž dolazi u tubi mornarsko plave boje, sa zlatnim slovima. Zatvaranje je na magnet, jako kvalitetno. Pakiranje je čvrsto, malo je teže u rukama, a to je ono što ove ruževe izdvaja od drogerijskih, plastičnih pakiranja.


Nijansa Defiant Coral 320 je nedefinirana nijansa koja ovisi o pigmentaciji samih usana i na mojoj prijateljici to je jedna skroz druga nijansa.


Opisala bih je kao svijetlu koraljnu nijansu sa crvenim pigmentom. Na mojim usnama „baca“ malo na ružičasto. Uglavnom, odlična nijansa za dan kada dobijete malo boje ljeti.




Naravno, nijansa je nosiva i zimi, po meni za večernji look. Dovoljan je jedan premaz usana da se nijansa istakne u punom sjaju.



Moje mišljenje:
Radi se o kvalitetnom i hidratantnom ružu za usne. Kao mane bih istakla da mu trajnost na usnama ipak nije 6 sati (kako proizvođač navodi) i previsoku cijenu.

Cijena Estee Lauder The Pure Colour Envy Sculpting ruža je u Muller-u oko 350kn.
Trenutno ruževe iz ove kolekcije možete kupiti na stranici Lookfantastic po cijeni od oko 250kn.

Koji je vaš najdraži HG ruž za usne?
Kako vam se sviđa ova nijansa ruža?








Broj komentara: 6

  1. Na WL mi je jedan od EL ruževa za usne, ali se ne mogu još uvijek odlučiti za boju. Ova tvoja boja je divna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pogledajte max factorov ruz u nijansi pink brandy. Mogao bi biti dupe.

    OdgovoriIzbriši
  3. Dopada mi se kako izgleda na usnama, divno. :)

    OdgovoriIzbriši