četvrtak, 10. rujna 2015.

Body&Soul četkica za čišćenje lica


Kada sam nedavno objavila New in post bilo je mnogo upita kada će recenzija Body&Soul četkice za čišćenje lica. Ako i vas zanima kako sam zadovoljna ovim proizvodom, nastavite čitati!




U protekloj godini mogli ste čitati recenzije o puno skupljim spravama za čišćenje lica kao što su Clarisonic ili Philips VisaPure. Željela sam njih, a završila kupnjom ove jeftine četkice za čišćenje lica. To što je jeftina, ne znači da nije dobra!

Pakiranje:
Ambalaža je kartonska, sa prozirnim plastičnim dijelom. Sama četkica je ružičaste boje, plastična i ima plastični poklopac koji štiti dlačice od oštećenja. Drška četkice je čvrsta i lijepo sjeda u ruci.


Kako sam koristila četkicu:
Moja večernja rutina čišćenja lica izgleda ovako: očistim make up sa očiju pomoću nekog uljnog čistača, a zatim lice umijem gelom ili pjenom za čišćenje lica.
Kada sam kupila Body&Soul četkice za čišćenje lica nanijela bih pjenu za umivanje lica (trenutno koristim Natura Siberica pjenu), uzela četkicu i laganim, kružnim potezima masirala bih lice. Pri tome je važno da izbjegavate osjetljivo područje oko očiju.
Četkica ima dosta duge i grube umjetne dlačice koje su savitljive. Kada sa njom čistite lice imate osjećaj kao da radite piling proizvodom koji ima malo krupnija zrnca. Moja koža je debela i nije osjetljiva, tako da meni ovakav način čišćenja jako odgovara. 


Za osobe koje imaju tanku i osjetljivu kožu lica, ne bih preporučila korištenje ove četkice.

Važno je naglasiti da četkicu morate redovito prati nakon svake uporabe, posušiti je na zraku i zatvoriti čepom. U suprotnom, ona bi mogla postati leglo bakterija koje bi na licu izazvale kaos! Nakon određenog vremena, četkicu je potrebno zamijeniti novom iz higijenskih razloga.

Isto tako, ako imate akne. otvorene ranice na licu ili vam se koža peruta ne koristite četkicu za čišćenje lica! 



Moje mišljenje:
Body&Soul četkica za čišćenje lica odlično radi svoj posao. Potiče cirkulaciju i ujedno uklanja mrtve stanice kože. Nakon čišćenja lica sa ovom četkicom lice  ima zdrav sjaj, koža lica je glatka.
U principu, čišćenje lica ovom četkicom ima isti efekt kao da radite piling lica.
Kako ja piling lica ne radim svaki dan, tako sam ovu četkicu koristila najviše dva puta tjedno i to isključivo kod večernjeg čišćenja lica.
Moj zaključak bi bio da je Body&Soul četkica za čišćenje lica povoljna alternativa skupljim spravama za čišćenje lica.

Body&Soul četkicu za čišćenje lica možete kupiti u Muller-u po cijeni negdje oko 20kn.
je ove četkice.


Kako vi čistite lice?
Koristite li neku četkicu ili aparat za čišćenje lica?




Broj komentara: 7

  1. Odlična recenzija. A četka će biti moja uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Auf, meni je bila pregruba... baš ono, brutala... Iako mi je koža relativno otporna i jaka (još uvijek) ova četka bi me baš iskefala... i predugačka su joj vlakna... nikako mi nije sjela :D ribam umivaonik s njom sad... Meni su otkriće one spužvice za pranje lica (Calypso iz Muellera, Shpeksy mi ih otkrila) i ona mikrofibra krpica, u kombinaciji su bogomdane <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam Clarisonic i u biti samo njime cistim lice,ali imam i ovu cetkicu puno prije Clarisonica i jako je volim,znam i danas posegnuti za njom i ispilingirati lice,meni je super.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam je probala, ali deluje mi dobro, ranije sam koristila sundjercice ali posle njih nista za ciscenje lica. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam ju probala a imam slične četkice od Sislya, Loccitane i Avona pa kad dadu svoje onda napokon kupujem i ovu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa ovo deluje savršeno, želim probati :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja u Mullera nisam dobila nikakav poklopac za nju :(

    OdgovoriIzbriši