ponedjeljak, 24. kolovoza 2015.

FILORGA: Skin Structure Firmness redefinition serum

Filorga je vrhunska, francuska anti-age kozmetika te jedna od prvih kozmetika na svijetu nadahnuta estetskom medicinom.
Više od 30 godina Filorga razvija visokoučinkovite medicinske anti-age tretmane uz pomoć vrhunskih specijalista estetske medicine u preko 54 zemlje. Danas, Filorga Laboratories nudi prvu francusku dermokozmetičku liniju izravno inspiriranu estetskom medicinom: Medi-Cosmetique.
Što reći, izgleda da tajna ljepote kože lica francuskinja leži u korištenju Filorga proizvoda.

Obično „ne padam“ na proizvode koji obećavaju instant rezultate jer sam se više puta uvjerila da oni to ne čine. Što se bora na mom licu tiče, one postoje jer, Bože moj, godine su tu. Više od po koje bore na licu meni smeta opuštanje kože koje dolazi s godinama.

U posljednja četiri tjedna testirala sam Filorga serum.....Skin Stucture serum.

Ja, doduše, nisam nikada koristila Filorga proizvode i odmah ću u uvodu ovog posta reći da sam ostala impresionirana! Zato sam i požurila s recenzijom proizvoda jer sam sve htjela podijeliti s vama.



Skin Structure serum dolazi pakiran u četvrtastu bočicu napravljenu od luksuznog, debelog stakla-jednostavno i otmjeno pakiranje. 
Za lako i higijensko korištenje proizvoda tu je kapaljka.


Serum ima jedan jako lijep, lagani i osvježavajući miris koji me podsjeća na miris bijelog cvijeća u parfemima.
Tekstura seruma je lagana, dosta tekuća i mliječno je bijele boje. Lako se upija u kožu i pri tome ne ostavlja mastan trag. Rekla bih da se serum jednostavno stapa s kožom i brzo prodire u kožu. Serum ostavlja jako ugodan osjećaj na koži i odlična je podloga za puder.




Što obećava ovaj serum:
U Filorgi ističu da Skin Structure serum djeluje trostruko: zateže kožu lica, obnavlja njenu gustoću, te obnavlja strukturu kože lica.
Također, njihova istraživanja su potvrdila da već nakon 8 dana korištenja ovog seruma 88% žena između 36 i 60 godina je primijetilo instant lifting efekt, dok je njih 60% reklo da su primijetile kako im je koža bila manje „obješena“.

Sastav:

U sastav ovog seruma nalaze se:
  • Collaxyl - kolagen peptid koji potiče sintezu kolagena čime se poboljšava gustoća kože iznutra.
  • Voluform-  aktivni sastojak koji djeluje na stanice odgovorne za povećanje gustoće i čvrstoće. Također, vraća dinamičku snagu stanica kože, što rezultira osjetno čvršćom kožom lica.
  • Hijaluronska kiselina i NCTF kompleks- djeluje na gustoću i poboljšava tonus kože
  • Dynalift – biljni sastojak za vidljivi učinak zatezanja
Kako sam koristila serum:
Kao što sam rekla, serum koristim već mjesec dana, a nisam potrošila niti pola bočice. To je odlična vijest, jer je serum dosta skup.
Koristila sam ga isključivo navečer, nakon temeljitog čišćenja lica. Za cijelo lice bile su mi dovoljne tri kapljice seruma veličine graška. Serum se lako nanese zbog svoje tekuće teksture i odmah se upije u kožu. Kako ja imam mješovito/masnu kožu lica, meni je sam serum bio dovoljan za večernju njegu. Pretpostavljam da bi osobe sa suhom kožom lica nakon što se serum upije u kožu trebale dodatno staviti noćnu kremu.
Po danu sam ga koristila svega par puta, tek toliko da bih vidjela kako se puder ponaša nakon što stavim puder na lice. 

Moje mišljenje:
Kao prvo i meni jako važno, mogu reći da mi ovaj serum nije izazvao nikakav nered na licu.
Kožu mi je lijepo hidratizirao. Što se instant lifting efekta tiče, pogađate-izostao je! Iskreno, nisam ga niti očekivala. Ono što me pozitivno iznenadilo je da sam primijetila kako mi lice izgleda ljepše. Ne, serum me nije proljepšao! Utjecao je da mi lice ujutro kada se probudim ne bude podbuhlo, umorno (taj umorni izgled licu osim malo sna daje i opuštena koža lica) već je izgledalo nekako čvršće. Koža lica mi je bila zdravog sjaja, zategnuta i primijetila sam smanjenje manjih borica oko očiju. Iskreno vam kažem, ovaj serum stvarno djeluje!
Nemojte očekivati čuda, jer niti jedan kozmetički proizvod ne radi čuda. Ali, da na očigled i u kratkom roku (jer mjesec dana je kratak period kada je smanjenje bora u pitanju!) daje licu puno ljepši i popunjeniji izgled-živa istina!

PR proizvod

Filorga proizvode možete kupiti u Zagrebu na adresi Nikole Tesle 13. za sve one koji ne žive u Zagrebu, možete ih poručiti klikom na link
Cijena ovog seruma je 418kn.


Jeste li koristili Filogra proizvode?
Koji je vaš najdraži anti-age proizvod?





2 komentara

  1. Nema mi bolje nego kad proizvod radi svoj posao, posebno ako je skup :) Imam 27 pa još nemam potrebe za nekom anti age njegom, no i to će brzo, već poslije 30-e planiram koristiti ovakve proizvode. Bolje spriječiti nego liječiti :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja volim Filorgu i dosta toga sam probala mada ovaj serum nisam. Ja mislim da tvoja koža nije obješena da bi primjetila neki lifting.

    OdgovoriIzbriši