utorak, 18. kolovoza 2015.

APIVITA: Rose Pepper Body Reshaping Massage Oil

Ljeto, more, plaža....i vječiti neprijatelj nas žena-celulit!
Mislim da ne postoji pojava toliko česta i omražena kod žena kao što je celulit. Većina žena pati od ovog „stanja“ koji skidanje na plaži pretvara u noćnu moru.

Što je celulit?
„Celulit je posljedica pretjeranog povećanja volumena stanica masnog tkiva, odnosno nepotpunog izlučivanja toksina koji se zadržavaju u tijelu, što sprječava normalan odvod krvi i limfe koji odvode štetne tekućine iz tkiva“.

Puno je preparata koji svojim djelovanjem dovode do smanjenja i/ili postupnog nestanka celulita. U borbi s celulitom posebno su dragocjene anticelulitne masaže koje potiču cirkulaciju i izmjenu tvari u potkožnom tkivu.

Idealno je masirati dijelove tijela zahvaćene celulitom uz korištenje odgovarajućeg ulja


Danas ću vam recenzirati novi Apivita proizvod koji se koristi pri anticelulitnoj masaži.
Radi se o Rose Pepper anticelulitnom ulju za oblikovanje tijela.




Proizvod dolazi pakiran u tamnu, staklenu bočicu koja sadrži 150ml ulja. Na bočici je ružičasta etiketa s osnovnim podacima o proizvodu. Jako lijepo girly pakiranje.
Ulje se dozira pomoću pumpice, tako da nema prekomjernog i nepotrebnog razlijevanja.


Tekstura nije premasna niti gusta, a ulje se brzo upija u kožu.
Ono što me posebno oduševilo kod ovog ulja je njegov miris. Po meni, prevladava miris čempresa i ružmarina. 




Sastav:
  • Aktivna mješavina 15 eteričnih ulja: limun, smreka, ružmarin, bergamot, gorka naranča, bor, grejp, naranča, čempres, đumbir, lavanda, pačuli, geranija, komorač, neroli
  • Esencijalno ulje ruže
  • Rozi i crveni papar
  • Bademovo ulje
  • Maslinovo ulje
  • Gotu kolu, bršljan, zeleni čaj 
Ne sadrži  sintetičke sastojke koji mogu biti štetni za zdravlje i okoliš.

Koja je zadaća ovog proizvoda:
Apivita Rose Pepper ulje potiče mikrocirkulaciju, pomaže smanjivanju masnih naslaga te poboljšava teksturu i izgled kože. Također, vrši detoksikaciju, te sprječava nakupljanje i zadržavanje vode u tijelu.

Faza testiranja:
Apivita Rose Pepper ulje koristila sam redovito svaku večer više od mjesec dana. U tom periodu nisam potrošila sav proizvod, što znači da će vam ovo ulje dugo potrajati.
Koristila sam ga tako da sam ga nakon tuširanja nanosila na suhu kožu bazirajući se na područje bedara gdje mi je celulit najviše izražen.
Kako nikada nisam bila u kozmetičkom salonu na anticelulitnoj masaži, pogledala sam par videa koji objašnjavaju način masaže. Uglavnom, nanijela bih Apivita ulje na dlanove i počela masažu od koljena prema kukovima, lagano pritiskujući površinu koju masiram.
Zatim bih vrhovima prstiju lagano štipkala područja zahvaćena celulitom, također u smjeru od koljena prema kukovima. Sljedeći korak bio je da stisnutim šakama masiram bedra. I na kraju, masažu bih završila na isti način kako sam je započela.
Ne znam koliko sam ovu masažu pravilno izvodila, ali uglavnom, nisam imala modrice, a kažu da je to kod anticelulitne masaže jako važno.
Naravno, da sam dobro upućena u sve tajne celulita i borbe protiv njega, tako da od ovog proizvoda nisam očekivala čudnovati nestanak celulita! Ipak se on taložio na mojim nogama godinama i jasno mi je da nije mogao nestati u mjesec dana.
Za to je ipak uz redovitu masažu potreban i određeni način prehrane, unos puno tekućine i određena tjelesna aktivnost (mogu reći da je to kod mene bilo plivanje!).
Dakle, da se ne lažemo, moj celulit nije nestao.
Ono pozitivno što se dogodilo je da mi se poboljšao tonus i izgled kože na bedrima.
Ja sam i ovim učinkom jako zadovoljna!
Isto tako, Apivita Rose Pepper ulje mi je tako prekrasno mirisalo da bih s njim nakon tuširanja i masaže namazala cijelo tijelo. Mogu vam reći da je jako lijepo njegovalo moju kožu ostavljajući je mekom i glatkom na dodir.


Moje mišljenje:
Apivita Rose Pepper ulje za preoblikovanje tijela moglo bi pokazati dobre rezultate uz redovito vježbanje i kroz duži period.

Apivita Rose Pepper ulje za preoblikovanje tijela možete kupiti u bolje opskbljenim ljekarnama ili klikom na link.
Cijena ovog ulja je 289,90kn. 

PR proizvod

Koristite li ulja i/ili kreme u borbi protiv celulita?
Kakva su vaša iskustva?

Broj komentara: 9

  1. Koristim naravno :D Nema do vježbanja ali uvijek se s nečime mackam a posebno volim ulja. Jako mi se sviđa opis i sastav ovog, koja mu je cijena?

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se s tobom, bez vježbanja nema ni rezultata. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ahh celuliit, imala sam ga dok sam bila punije građe, a imam ga i sad kad mi je BMI 19... :-/ Jedini vidljiv pomak sam primjetila dok sam radila onaj program 30 dana čučnjeva, kada sam prestala nakon nekog vremena se sve vratilo na staro.
    Velike guze su opet in možda i celulit bude u trendu. Hehe ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Iako nemam celulit (kuc, kuc :D) ovo ulje bih kupila zbog ambalaže i mirisa jer obožavam ružmarin ♥

    OdgovoriIzbriši